Kropp & Sjel

Kropp & Sjel

Yoga er en helhetlig metode, som ved bruk av fysiske stillinger/øvelser, puste-teknikker, dybdeavspenning og meditasjon styrker kropp og sinn på en balansert og naturlig måte. Du kommer i form og blir smidig, muskler, ledd og skjelett styrkes, sirkulasjonen stimuleres og de indre organer vedlikeholdes. Ved å praktisere yoga får du mer energi, økt velvære og bedre konsentrasjonsevne. Du lærer også å håndtere stress. Yoga er ikke bare fysiske øvelser – yoga øker din oppmerksomhet og tilstedeværelse og dine latente krefter og indre ressurser utvikles.


Pilates økt balanse, styrke, bevegelse og smidighet samt mental helse. Pilates er en ytterst effektiv treningsmetode som gir en sterk og smidig kropp samt forbedret holdning og koordineringsevne. «Det er tanken som former kroppen». I løpet av de siste årene har flere og flere fått opp øynene for denne rolige og harmoniske måten å skaffe seg en naturlig vakker kropp på.


BodyBalance er «Body-and-mind-trening» med enkle øvelser fra bl.a yoga, tai chi og pilates. Gjør godt for kropp og sjel! Økt styrke, økt fleksibilitet, balanse, velbefinnende, ro og harmoni. Body Balance reduserer stress, og fjerner smerte som er et resultat av stramme og stive muskler. En relativt rolig treningsform som passer for alle, uansett kjønn, alder og form. LesMills konsept.