Kampsport

Kampsport

Grappling – bakkekamp. Her drilles det grunnleggende teknikker innenfor nogi-grappling, altså bakkekamp uten tradisjonell kampdrakt/kimono. Du lærer låser, kvelninger og forsvar mot disse teknikkene samt nedtagninger og kontroll av disse bakkeposisjonene. Passer for deg som har litt forkunnskaper innenfor bakkekamp. Trening med Ås kampsportXpress Performance.


Mixed Martial Arts (MMA) – er en blanding av både stående og bakkekamp disipliner som Muay Thai, Kickboksing, boksing, submission wrestling, brasiliansk jiu jitsu, gresk-romersk bryting og Judo. For partiet Intro MMA-Selvforsvar behøver du ikke å være i form eller ha noen forkunnskaper. Her introduserer vi bevegelser, øvelser og teknikker som benyttes i kampidretter og ved selvforsvarssituasjoner. For kampidrett og selvforsvar er det viktig at vi forstår grunnleggende kroppsmekanikk og bevegelighet. Partiet MMA er for de som har grunnleggende forkunnskaper i kampidrett. Fokus på å bygge opp et godt fundament av kampforståelse, samt drilling av de mest benyttede teknikkene i MMA-idretten. Trening med Ås KampsportXpress Performance.


Selvforsvar for kvinner – et kurs basert på Gracie Jiu-Jitsu sitt selvforsvars-system; Women Empowered – tilpasset for nybegynnere uten forkunnskaper innen kampsport. Kurset lærer kvinner å forsvare seg mot en overgriper. Fokus på holdninger og bevisstgjøring, samt gjennomgang av ulike teknikker og prinsipper for å komme seg unna farlige situasjoner. Trening med Ås KampsportXpress Performance.