Aerobic & Dans

Aerobic & Dans

Zumba er en gøy, effektiv, dansebasert treningsform til latinske og internasjonale rytmer. Passer for alle uansett alder, erfaring og fysisk form, og folk i alle aldre faller for den fengende musikken og de lettlærte dansetrinnene. Men Zumba er mer enn bare ren livsglede; hvis du slår deg skikkelig løs, kan du forbrenne 600 kalorier på en time, få bedre kondisjon og shake magen flat! «Ditch the workout, join the party!»


Med sine enkle, men seriøst hete dansemoves er Sh’bam den perfekte timen for deg som ønsker å stramme opp og samtidig frigjøre STJERNEN i deg – selv om dans ikke ligger naturlig for deg. Musikken er basert på populære hits fra hitlistene, dansemusikk fra verdens hotteste nattklubber, velkjent remix og moderne latinolåter. Sh’bam er en virkelig gøy og sosial måte å trene på. Som alle Les Mills programmene, er Sh’bam en time som produseres hver tredje måned med ny musikk og koreografi.


Funky-Reggae er en energibombe av en dansetime med enkle bevegelser inspirert av funk, reggae og afro-dans. Timen holder en høy intensitet og passer for alle som er glad i danse, ”slippe taket” og bli skikkelig sliten! Funky-Reggae er utviklet av bevegelsespedagog, scenekunstner og avspenningsterapeut Torgunn Wold.


Aerobic time med middels/høy intensitet. Middels utfordrende kombinasjoner og mye moro! Uttøyning. Passer for deg som har trent aerobic en stund.