Ashtanga vinyasa kurs – litt øvet

Ashtanga vinyasa kurs – litt øvet

Møt våren litt sterkere og mykere, både i kropp og sinn – bli med på Ashtanga vinyasa kurs!

Kurset holdes over 10 tirsdags ettermiddager, fra 21. april til 23. juni, kl. 16:45-18:00. Obs, kurset holdes tidlig på ettermiddagen, her kan du komme rett etter jobb/skole. Ved evt. sykdom hos instruktør forlenges kuset.

Instruktør er Inger Nordstrand, utdannet ved Hi Yoga i Ashtanga Vinyasa. Kurset er for de som har gjort litt yoga tidligere, og har noe erfaring med Ashtanga.

Dette kurset gir deg en innføring i de grunnleggende prinsippene for trygg Ashtangapraksis. Vi bruker god tid på å ta for oss enkeltelementer som pust, energilåser og synkronisering av pust og bevegelse, og du får også gode modifiserte varianter av stillingene, så du kan tilpasse til ditt nivå og utgangspunkt. Timen gir deg et godt grunnlag for å etter hvert avansere til Mysorepraksis eller ledede timer mer med flyt, og anbefales alle som vil begynne med Ashtanga Yoga.

Ashtanga er en dynamisk yogaform og beskrives ofte som en av de mest fysisk krevende yogaformene. Typisk for ashtangayoga er at man utfører et visst antall posisjoner i en gitt orden hvor pust og bevegelse synkroniseres i en flyt, også kalt vinyasa.

På dette kurset starter og avslutter vi timen med chanting, vi lærer de avsluttende sekvensene i 1. serien og vi øver på skulder- og hodestående. I noen av timene vil vi også legge inn tid til meditasjon.

Bindende påmelding via epost (med skjermdump av betaling) med frist 15.04.2020.
Melder du deg på før 01.04.2020 får du 10% rabatt.
Pris for medlemmer er kr 500,-
Pris for ikke-medlemmer er kr 1700,-
Minimum antall deltakere er 7, og maks antall er 20.
Betaling enten via vipps (130584), eller til kontonr 1644 0738 919
Påmelding/spørsmål, send epost til:
i_ostby@hotmail.com (understrek etter i’en) eller ring 91 55 23 13

Namaste


Comments are closed.