Ashtanga yoga kurs for morgenfugler

Ashtanga yoga kurs for morgenfugler

Bli med på morgenkurs i Ashtanga Yoga for nybegynnere!


Kurset holdes onsdag morgen kl 06:15-07:25 med oppstart 29.01.2020 ved Ås treningssenter. Hver time varer i 70 min og kurset går over 10 uker (uke 8 fri). Instruktør er Inger Nordstrand, utdannet ved Hi Yoga i Ashtanga Vinyasa. Ved evt. sykdom hos instruktør forlenges kuset.
Du vil få en grundig innføring i de grunnleggende prinsippene for trygg Ashtangapraksis, for deg som er helt fersk. Vi bruker god tid på å ta for oss enkeltelementer som pust, energilåser og synkronisering av pust og bevegelse, og du får også gode modifiserte varianter av stillingene, så du kan tilpasse til ditt nivå og utgangspunkt. Timen gir deg et godt grunnlag for å etter hvert avansere til Mysorepraksis eller ledede timer mer med flyt, og anbefales alle som vil begynne med Ashtanga Yoga.
Ashtanga er en dynamisk yogaform og beskrives ofte som en av de mest fysisk krevende yogaformene. Typisk for Ashtanga Yoga er at man utfører et visst antall posisjoner i en gitt orden hvor pust og bevegelse synkroniseres i en flyt, også kalt vinyasa.

Bindende påmelding innen 20.01.2020. Send epost (med skjermdump av betaling). Melder du deg på før 05.01.2020 får du 10% rabatt.

Pris for medlemmer er kr 500,-
Pris for ikke-medlemmer er kr 1700,-
Minimum antall deltakere er 7, og maks antall er 20.
Betaling enten via vipps (130584), eller til kontonr 1644 0738 919
Påmelding/spørsmål, send epost til i_ostby@hotmail.com (understrek etter i’en) eller ta kontakt på telefon 91 55 23 13


Comments are closed.