Featured

Hei alle sammen! Da setter vi igang høstsemesteret!
Våre pågående partier i BJJ har vært stabile med jevn utvikling på alle deltagere, og det jobbes mot konkurranse i høst. Det har videre fremmøtt en del på «Åpen Matte» på søndager som er et godt tegn for progresjon. Resterende partier har dessverre minket siden starten av pandemien.
Vi har dermed styrket vårt BJJ-program med to nye instruktører – også fra Frontline Academy, for å bistå med våre medlemmer som er nybegynnere. Arnold Short og Caroline Harrison har enormt med erfaring og vil hjelpe våre medlemmer med sine første teknikker og posisjoner innen stilarten.
Høstsemester starter opp med tre nye nybegynnerkurs i Brasiliansk Jiu Jitsu. Et for ungdom/voksen (14+) og et for barn (10 -13 år), samt et selvforsvarskurs for jenter.
Videre starter vi opp et Nogi/Submission Wrestling-parti, som også vil være konkurranse-partiet vårt i BJJ. Denne timen vil gå en gang i uken og legge vekt på effektive og konkurranserettede teknikker samt overganger mellom posisjoner.
MMA Basics får endret treningstider. Partiet vil fortsatt fokusere på striking og bryting for MMA, og støttes opp godt med ressurser innen bakkekamp på våre andre partier. Som mange har fått med seg har vi avsluttet vårt tidligere MMA Intro-parti til fordel for BJJ. Dette er for å gi våre medlemmer et bedre grunnlag for bakkekamp og selvforsvar, før en evt. velger å prøve seg på slag og spark i blandet kamp.

For alle våre gruppetimer må det påmeldes minimum 4 deltagere for at det skal bli holdt trening. Våre hovedinstruktører pendler fra utenfor kommunen for å holde timer for oss her i Ås, så det settes pris på om alle deltagere melder seg på oppsatte timer dersom de skal delta.
Alle skal påmeldes via Spond.com. Med Spond-Appen er dette fort gjort. Dette gir oss mulighet til å tilbakespore hvem som har vært på trening til hvilken tid, som gir oss et innblikk på deres treningsmønster. Vi vil nå ha et tak på 20 stk. på øktene. Det er viktig å melde seg på dersom du vet du skal på trening slik at instruktørene kan planlegge litt med tanke på hvem og hvor mange som kommer på økta. Dette vil gi bedre tilpassede timer for deltagere.

Nye kurs som starter opp i høst:
• BJJ Beginner – Mandag, 12.09.2022, kl. 17:30 – 19:00
• BJJ Nogi/SW/Comp. – Mandag, 13.09.2022, kl. 19:00-20:00
• BJJ Kids (Nybegynner) – Tirsdag, 13.09.2022, kl. 18:00-19:00
• Selvforsvar for Jenter – Onsdag, 14.09.2022, kl. 17:30-18:30

Informer gjerne venner og beskjente dersom du tror de kan ha nytte av deltagelse på ett av disse kursene.

Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen tilbake på matta! Bare meld dere på timen dere ønsker å delta på. Dersom du ikke er registrert på Spond fra før av, gjør dette – send en forespørsel, så aksepteres de forløpende.

Her er lenkene til våre Spond-grupper:
BJJ – BEGINNER: https://group.spond.com/HUOSU
Selvforsvar for Jenter: https://group.spond.com/HUOSU
MMA Basics: https://group.spond.com/GKZYS
BJJ – INTERMEDIATE: https://group.spond.com/RLWIS
BJJ Kids 10-13 år: https://group.spond.com/NHMYK

Jeg ønsker å takke for fortsatt god støtte, og håper å se alle igjen på matta.
På forhånd takk.

Gandria

Featured
Velkommen tilbake!

Velkommen tilbake!

Etter en lang sommer ønsker vi velkommen tilbake på trening til alle som er en del av vår sunne treningsfamilie! I den anledning kommer vi med noen gladnyheter.

1. PT gruppetreningskurs starter uke 35 og har 12 plasser ledig. Send en email til roddymcleod@gmail.com for påmelding (mer info lenger ned).
2. Ny timeplan starter uke 35! Følg med, vi starter gradvis opptrapping i timeantall  allerede uke 33.
3. I den nye timeplanen er vi veldig fornøyde med å tilby både ROING timer med Bosse og Roddy og Les Mills BODYCOMBAT med Mette!

Vi gleder oss til å ta deres helse og trivsel til et neste nivå på Ås fysioterapi og treningssenter!

Sett helsen først – Ofer og Roddy

Info om PT gruppetreningskurset

Vi har nå 12 plasser igjen på et eksklusivt PT-gruppetreningskurs med oppstart mandag 29. 08 kl 17:00 med en varighet og oppfølging i 3 mnd (uke 35 tom 49).

Vi tilbyr tett oppfølging, periodisk veiing og fettprosentmåling for de beste resultatene!

Treningstidene er mandager og torsdager kl 17:00-18:00 med Roddy McLeod og Ofer Halperin. Forelesninger er på mandagene rett etter treningen (3 stk ila kurset), og første forelesning er mandag 30.08 kl 18:00-19:30.

Veiing/kroppsanalyse hvis ønsket er før trening på mandager, kl 16:00-17:00 etter avtale.

Alt dette får du for 1400 kr pr mnd i tillegg til ditt medlemskap på vårt treningssenter.

For mer info og påmelding send epost til roddymcleod@gmail.com.
Påmeldingen er bindene.
Meld deg på nå for å få resultatene du ønsker!!

Featured
Kom og tren!

Kom og tren!

Follos STØRSTE og MEST VARIERTE treningstilbud!

•Overlegne på gruppetimer – over 100 saltimer i uka! •Senter på 2000 m2 •Stor styrkeavdeling •Stor kondisjonsavdeling •2 store treningshaller •3 Squashbaner •Spinningsal med pulsmonitorsystem •Fysioterapi •Karate •Gratis og personlig treningsveiledning •Livsstilsendringskurs •Trening med Personlige Trener (PT) •Stort lekerom med gratis barnepass •Gratis parkering og lang åpningstid ALLE dager


Se våre medlemskap for å trene på
1 – 2 – 3 – 4 – 5 sentre!

LIKER DU TRENINGSVARIASJON?

•På Ås fysioterapi og treningssenter har vi bl.a. over 100 saltimer i uka!
•Tren også på vår Xpress Performance avdeling i Ås som har egentrening, klatring og kampsport.
S.P.A.R.T.A Treningssenter i Ski er kåret til Norges råeste treningssenter.
•I Askim finner du det unike og enorme A.C.E Racket & Treningssenter.
•Midt i Spydeberg sentrum – egentrening på A.C.E Xpress.