Featured
gjenåpning av senteret

gjenåpning av senteret

I henhold til myndighetenes nye retningslinjer pr. 7. mai jobber vi mot å gjenåpne senteret mandag 15. juni i henhold til de standarder for smittevern som utarbeides for treningsbransjen. Frem til vi kan åpne igjen vil vi fortsette å tilby gruppetimer ute som nå, opprettholde utleie av utstyr, tilby trening online, samt fortsette tilbudet om å spille Squash (i Ås og på A.C.E i Askim) og Padel (A.C.E).

Nærmere informasjon om gjenåpning kommer så fort vi vet mer og vi gleder oss til å kunne åpne dørene igjen før sommeren.

Tusen takk til alle for støtten i denne vanskelige perioden, det betyr utrolig mye. Sammen kommer vi sterkere tilbake!

Featured
Vi kommer i gang med gruppetimer!

Vi kommer i gang med gruppetimer!

1. Alle gruppetimer vil finne sted utendørs, på baksiden av treningssenteret. Timene gjennomføres med forbehold om dårlig vær, eventuelt avlysning av timen vil informeres på nettsiden og Facebook.
2. For å kunne delta på en gruppetime må man i forkant av timen melde seg på via påmeldingssystemet. Er man ikke påmeldt i forkant vil man dessverre ikke kunne delta på timen.
3. Påmeldte deltagere bes møte utenfor bygget senest 10 minutter før timen starter for å desinfisere ev. utstyr som skal benyttes.
4. Ønsker man å bruke matte på timen må man ta med selv. Senteret vil ikke ha matter tilgjengelig som medlemmene å benytte.
5. Maks 12 personer kan delta pr. time. Det legges opp til tre grupper med fire deltagere i hver gruppe. God avstand mellom gruppene og deltagerne er viktig og skal være minimum 2 meter. Det er ikke anledning til å bevege seg mellom gruppene i løpet av timen.
6. Det vil dessverre ikke være anledning til å gå inn på senteret for å benytte garderober og /eller toalett før eller etter en time.
7. Det kan forekomme noen justeringer på timeplanen etter hvert som vi får testet hvilke gruppetimer som fungere best ute.
Ta gjerne kontakt om dere har noen spørsmål eller om noe er uklart.

Vi ser frem til å se dere igjen og håper dette er et tilbud dere vil sette pris på.

Link til bookingsystemet:

https://booking.xakt.no/Booking/GroupSessions?org=996276120&departmentId=2

 

Featured
Mulighet til å spille Squash

Mulighet til å spille Squash

Kjære medlemmer

Etter regler fra Squash- og Tennis forbund er det mulig å utøve disse idrettene dersom man følger spesifikke smittevernstiltak.

Vi har bestemt å åpne for bruk av Squash banene f.o.m 29.04 i hele åpningstiden (05:00-24:00). Bemanning av resepsjon vil være begrenset til hverdager 17:00-20:00.

Bane bestilles via online bookingsystem.

Aktive medlemmer UTEN Gull medlemskap kan også få spille Squash i denne perioden uten å betale ekstra for dette.

Følgende regler MÅ følges:
– 2 meters avstand mellom spillere må etterholdes på egen ansvar!
– Vanlig kamp er forbudt.
– Egentrening med 1-2 spillere er tillatt (som feks. boast/drive, eller kamp på halv bane hver).
– Ikke ta på ballen. Dersom dette skjer er det viktig at annen spiller ikke tar på samme ball.
– Ingen bruk av garderobe/dusj. Spiller skal komme ferdig påkledd.
– Ingen bruk av toalett utenom bemannede tider.
– Ingen bruk av sosialt område utenfor bane. Sitteområdet er avsperret.
– Viktig å desinfisere hånd før/etter/under trening.
– Spiller må ha eget utstyr. Vi leier ikke ut utstyr.

Obs!!! Bruk av treningsutstyr på resten av senter er STRENGT FORBUDT!!
Områder uten tilgang er markert og overvåket.
Brudd på regler vi medfølge avsluttet medlemskap og mulig politianmeldelse.

Link til Squash forbund er https://squash.no/
Link til Tennis forbund er https://www.tennis.no/samlinger/nyheter/informasjon-om-corona-viruset

Featured
Info og oppstart av gruppetimer

Info og oppstart av gruppetimer

Kjære medlemmer,

Vi ønsker med dette å informere litt om hvor vi nå står i forhold til situasjonen vi nå er oppe i. Det forventes ny beskjed fra myndighetene vedrørende videre tiltak knyttet til koronapandemien mandag 27. april. Hva som kommer ut av den redegjørelsen vet vi ikke, men uansett utfall planlegger vi så smått oppstart av gruppetrening snart, men da i form av trening i små grupper.
Grunnet begrenset plass på timene, vil vi i forkant av oppstart innføre et bestillingssystem, der man melder seg på ønsket time. For å kunne melde seg på disse, bruker dere medlemsnummeret som Login, og fødselsdatoen som passord. Er du usikker på hva medlemsnummeret ditt er, vennligst ta kontakt med oss på e-post, så sender vi det til deg.

Hilsen,
Gjengen på Ås treningssenter/S.P.A.R.T.A/A.C.E

Featured
TUSEN TAKK

TUSEN TAKK

VI TAKKER ALLE KUNDER SOM VELGER Å STØTTE OSS GJENNOM DISSE VANSKELIGE TIDER, OG  HÅPER MANGE ER FORNØYDE MED LEID UTSTYR OG TILGANG TIL GRATIS ONLINE GRUPPETRENING, MED BEGGE LESMILLS OG YOUTUBE KANALEN.

VI KOMMER SNART MED EN NY RUNDE AV UTSTYR UTLEIE 🙂

ØNSKER ALLE GOD TRENING, GOD HELSE OG GOD PÅSKE!

RODDY, OFER OG THORBJØRN.

Featured
Utlån av treningspakker

Utlån av treningspakker

Hei alle sammen!

Vi forstår at flere opplever litt treningsabstinenser nå, men hold ut! Vi skal imidlertid prøve å gjøre situasjonen litt bedre for dere der hjemme. Ås/Xpress vil åpne opp for utlån av en del treningspakker.

Innholdet i treningspakkene vil variere, og dette er det vi kan tilby i første omgang:

Obs! Bare en pakke pr medlem!

Pakke 1:
1 Romaskin

Pakke 2:
1 Vektstang med opptil 60kg ekstra vekt

Pakke 3:
1 Bodypump sett, 1 stang med 35kg

Pakke 4:
3 Kettlebells, vekt fra 4-32kg

Vi har mye utstyr, men ikke uendelig, så det vil være første mann til mølla som gjelder. Send hvilken pakke du ønsker å låne til pt.nataliehansen@gmail.com. Kun navnet ditt, telefonnummer og pakken du ønsker. Du vil få svar om pakken fortsatt er ledig eller ikke.

Utlevering søndag 5. april kl 12:00-15:00

Lånevilkår :
*Låntaker må ha et aktivt medlemskap ved A.C.E, Ås eller S.P.A.R.T.A treningssenter.
*Pris for lån av utstyr er 100kr/mnd. Første betaling via Vipps/kort, deretter avtalegiro hvis aktuelt.
*Betaling sikrer ikke en hel måned leie, hvis senteret må åpne før perioden er over.
*Ved varsel på SMS/epost må utstyr kunne leveres tilbake påfølgende dag.
*Ved for sen tilbakelevering tilkommer dagsbøter pålydende 50kr.
*Ødelagt utstyr erstattes.
*Utstyret må oppbevares forsvarlig.
*Låntaker plasserer selv utstyret tilbake på riktig plass.

VIKTIG!
Regler i forhold til utlevering av utstyr:
Vi tar imot 1 og 1 person inne på senteret. Alle andre sitter i bilene sine og venter utenfor Ås treningssenter, berør kun utstyret du skal låne, ikke noe annet. Første betaling skjer i resepsjonen, helst via Vipps, men kort kan også benyttes, kontant betaling er ikke mulig.

Featured
Vi stenger alle våre treningssentre midlertidig!

Vi stenger alle våre treningssentre midlertidig!

Etter retningslinjer fra regjeringen holder alle våre treningssentre midlertidig stengt fra 12.03.2020 for å forebygge smitte av koronaviruset.

Dette er en alvorlig situasjon som rammer oss alle. Vi er veldig takknemlig for den forståelsen teamet vårt møter i dialogen med våre medlemmer – det setter vi stor pris på.

For informasjon om hvordan dette påvirker ditt medlemskap – klikk HER.

Se folkehelseinstituttets nettsider for løpende informasjon om offentlige retningslinjer knyttet til koronaviruset. Generelle spørsmål stilles til Helsedirektoratets informasjonstelefon på telefonnummer 815 55 015.

Featured
Tiltak i forbindelse med koronautbruddet

Tiltak i forbindelse med koronautbruddet

Vi tar koronautbruddet på alvor og har satt i gang forebyggende tiltak ved vårt treningssenter. Det handler ikke om at noen er smittet. Det handler om at vi skal forebygge smitte.

Vaske- og desinfeksjonsrutiner er trappet opp, og det er økt fokus på berøringspunkter som dørhåndtak, kraner og treningsapparater. Vi har i tillegg økt tilgjengeligheten av vaskeutstyr.

Videre trenger vi hjelp av alle dere som er medlemmer for å sikre et rent og trygt treningsmiljø!

1) Ved mistanke om sykdom – hold deg hjemme!

2) Hold god kroppshygiene og unngå håndhilsning og klemming.

3) Vask hendene ofte og grundig. Hånddesinfeksjon med alkoholholdige midler er et godt alternativ når håndvask ikke er mulig.

4) Trener du på matte – dekk denne med eget håndkle, eller ta med egen matte.

5) Trener du på apparat – dekk dette med eget håndkle. Spray og tørk apparater og utstyr før og etter bruk for å sikre rene overflater.

Siste oppdaterte informasjon finner du alltid på folkehelseinstituttets nettsider.
Generelle spørsmål stilles til Helsedirektoratets informasjonstelefon på telefonnummer 815 55 015

Featured
Ashtanga vinyasa kurs – litt øvet

Ashtanga vinyasa kurs – litt øvet

Møt våren litt sterkere og mykere, både i kropp og sinn – bli med på Ashtanga vinyasa kurs!

Kurset holdes over 10 tirsdags ettermiddager, fra 21. april til 23. juni, kl. 16:45-18:00. Obs, kurset holdes tidlig på ettermiddagen, her kan du komme rett etter jobb/skole. Ved evt. sykdom hos instruktør forlenges kuset.

Instruktør er Inger Nordstrand, utdannet ved Hi Yoga i Ashtanga Vinyasa. Kurset er for de som har gjort litt yoga tidligere, og har noe erfaring med Ashtanga.

Dette kurset gir deg en innføring i de grunnleggende prinsippene for trygg Ashtangapraksis. Vi bruker god tid på å ta for oss enkeltelementer som pust, energilåser og synkronisering av pust og bevegelse, og du får også gode modifiserte varianter av stillingene, så du kan tilpasse til ditt nivå og utgangspunkt. Timen gir deg et godt grunnlag for å etter hvert avansere til Mysorepraksis eller ledede timer mer med flyt, og anbefales alle som vil begynne med Ashtanga Yoga.

Ashtanga er en dynamisk yogaform og beskrives ofte som en av de mest fysisk krevende yogaformene. Typisk for ashtangayoga er at man utfører et visst antall posisjoner i en gitt orden hvor pust og bevegelse synkroniseres i en flyt, også kalt vinyasa.

På dette kurset starter og avslutter vi timen med chanting, vi lærer de avsluttende sekvensene i 1. serien og vi øver på skulder- og hodestående. I noen av timene vil vi også legge inn tid til meditasjon.

Bindende påmelding via epost (med skjermdump av betaling) med frist 15.04.2020.
Melder du deg på før 01.04.2020 får du 10% rabatt.
Pris for medlemmer er kr 500,-
Pris for ikke-medlemmer er kr 1700,-
Minimum antall deltakere er 7, og maks antall er 20.
Betaling enten via vipps (130584), eller til kontonr 1644 0738 919
Påmelding/spørsmål, send epost til:
i_ostby@hotmail.com (understrek etter i’en) eller ring 91 55 23 13

Namaste

Featured
NYE YOGA KURS MED JEANETTE!

NYE YOGA KURS MED JEANETTE!

VIN til YIN YOGA

Dette yogakurset tilbyr det beste fra to verdener. 90 min med yoga hvor vi kombinerer Vinyasa Flow og Yin yoga. Vi starter med en flyt sekvens med fokus på styrke, balanse, koordinasjon før vi roer ned med yin øvelser for å øke smidighet og roe ned mentalt. Tema for kurset handler om å kultivere indre og ytre styrke.

Tid: Onsdager fra kl.18:00-19:30, 0ppstart 22.01.2020, ingen kurs i skoleferiene. Varighet 15 uker.
Sted: Ås fysioterapi og treningssenter
Pris: 1000 kr for medlemmer og 3500 kr for ikke-medlemmer. 10% rabatt for de som melder seg på før 12.01.2020.

Betal med Vipps til 130584 eller til kontonr. 1644.0738.919
Minimum 8 deltakere, maks 20 deltakere.

Påmelding til jeanetteka@msn.com med skjermbilde av betalt avgift sammen med navn og mobilnr.

Velkommen!
Namaste

Featured
Ashtanga yoga kurs for morgenfugler

Ashtanga yoga kurs for morgenfugler

Bli med på morgenkurs i Ashtanga Yoga for nybegynnere!


Kurset holdes onsdag morgen kl 06:15-07:25 med oppstart 29.01.2020 ved Ås treningssenter. Hver time varer i 70 min og kurset går over 10 uker (uke 8 fri). Instruktør er Inger Nordstrand, utdannet ved Hi Yoga i Ashtanga Vinyasa. Ved evt. sykdom hos instruktør forlenges kuset.
Du vil få en grundig innføring i de grunnleggende prinsippene for trygg Ashtangapraksis, for deg som er helt fersk. Vi bruker god tid på å ta for oss enkeltelementer som pust, energilåser og synkronisering av pust og bevegelse, og du får også gode modifiserte varianter av stillingene, så du kan tilpasse til ditt nivå og utgangspunkt. Timen gir deg et godt grunnlag for å etter hvert avansere til Mysorepraksis eller ledede timer mer med flyt, og anbefales alle som vil begynne med Ashtanga Yoga.
Ashtanga er en dynamisk yogaform og beskrives ofte som en av de mest fysisk krevende yogaformene. Typisk for Ashtanga Yoga er at man utfører et visst antall posisjoner i en gitt orden hvor pust og bevegelse synkroniseres i en flyt, også kalt vinyasa.

Bindende påmelding innen 20.01.2020. Send epost (med skjermdump av betaling). Melder du deg på før 05.01.2020 får du 10% rabatt.

Pris for medlemmer er kr 500,-
Pris for ikke-medlemmer er kr 1700,-
Minimum antall deltakere er 7, og maks antall er 20.
Betaling enten via vipps (130584), eller til kontonr 1644 0738 919
Påmelding/spørsmål, send epost til i_ostby@hotmail.com (understrek etter i’en) eller ta kontakt på telefon 91 55 23 13

Featured
Kom og tren!

Kom og tren!

Follos STØRSTE og MEST VARIERTE treningstilbud!

•Overlegne på gruppetimer – over 100 saltimer i uka! •Senter på 2000 m2 •Stor styrkeavdeling •Stor kondisjonsavdeling •2 store treningshaller •3 Squashbaner •Spinningsal med pulsmonitorsystem •Fysioterapi/Massasjeavdeling •Karate •Gratis og personlig treningsveiledning •Livsstilsendringskurs •Trening med Personlige Trener (PT) •Stort lekerom med gratis barnepass •Gratis parkering og lang åpningstid ALLE dager


Se våre medlemskap for å trene på 1 – 2 – 3 – 4 – 5 sentre!

FANTASTISK BRED TRENINGSVARIASJON!

I Ås – tren også på vår Xpress Performance avdeling, den har klatring og kampsport!
I Ski – på S.P.A.R.T.A Treningssenter – kåret til Norges råeste treningssenter!
I Askim – på det unike og enorme A.C.E Racket & Treningssenter!
I Spydeberg – egentrening på A.C.E Xpress!

Medlemskapet ditt under perioden treningssenteret er pålagt midlertidig stengning

Medlemskapet ditt under perioden treningssenteret er pålagt midlertidig stengning

Våre myndigheter har pålagt vårt og alle andre treningssenter i Norge til å holde midlertidig stengt med virkning fra torsdag 12. mars. Bakgrunnen for denne avgjørelsen er utbruddet av koronaviruset og dette pålegget er et av tiltakene for å begrense smitten. Vi beklager sterkt den ulempe dette medfører for alle våre lojale medlemmer. Situasjonen vi befinner oss i krever at vi alle bidrar til å ta vare på de som befinner seg i risikogruppen for sykdommen. Tiltakene som er iverksatt er mange og berører store deler av vårt samfunn. Trusselbildet og konsekvensene virusutbruddet fører med seg gjør at de ikke finnes noe annet alternativ enn en midlertidig stengning.

Virusutbruddet og vedtaket om midlertidig stenging av alle treningssentre er en ekstraordinær hendelse, en såkalt force majeure-begivenhet. Den innebærer at vårt treningssenter etter medlemsvilkårene ikke er ansvarlig for begrensningen av treningsmuligheter som følge av virusutbruddet og stengningen. Det er en situasjon som er utenfor vår kontroll. Vanlige betingelser i medlemskontrakten gjelder derfor fortsatt. Det er viktig at vi alle tar del i den felles dugnaden som må til for å redusere spredningen av koronaviruset. Vi håper alle står sammen med oss og resten av treningsbransjen for folkehelsen.

Hva skjer med medlemskapet fremover?

Som flere har lagt merke til gikk trekket 20. mars som ‘vanlig’. Uten dette trekket ville ikke treningssenteret kunne betale strøm, husleie eller ansattes lønn. Vi har nå permitert alle ansatte, og har full tro på at vi kommer tilbake sterkere, men vi trenger dere medlemmers støtte.

Vi håper på det sterkeste at dere ønsker å beholde deres medlemskap uendret. Dette vil hjelpe oss til å kunne åpne igjen etter krisen.

Kunder som ikke har mulighet til å beholde sitt medlemskap uendret kan fryse sitt medlemskap eller si det opp. Vi håper da at frysing i 1-2 mnd velges fremfor oppsigelse.

Mvh
Roddy McLeod og Thjorbjørn Berger
MMA INTRO – KAMPSPORT NYBEGYNNERKURS

MMA INTRO – KAMPSPORT NYBEGYNNERKURS

Ås Kampsport starter opp ett nytt Nybegynnerparti i MMA (Blandet kampsport) dette semesteret! Du behøver ikke å være i form eller ha noen forkunnskaper for å være med. Her introduseres bevegelser, øvelser og teknikker som benyttes i kampidretter og ved selvforsvarssituasjoner. Kurset holdes på Xpress Performance. Les mer…